miercuri, 23 decembrie 2015

Actualizare aplicație dezlegare online

Atenţie, rebusmaniaci!

Prin actualizarea aplicaţiei de dezlegare online a careurilor, nu mai este necesară instalarea Java, dar este recomandat să utilizaţi unul dintre browser-ele Firefox, Chrome sau Edge. Pentru o perioadă limitată mai este disponibilă aplicaţia Java, apăsând butonul mov din dreapta sus în pagina cu careul de dezlegat. Prima încărcare a noii aplicaţii poate dura două-trei minute, în funcţie de "puterile" procesorului din calculatorul dv., următoarele decurgând mult mai rapid. Succes!

3 comentarii:

  1. Bună ziua , încărcarea acestei aplicații merge greu sau... deloc.În acel mesaj ( CÂND VREM SĂ DEZLEGĂM UNUL DIN CAREURI) NI SE SPUNE CĂ AVEM NEVOIE DE FIREFOX ... or noi îl avem deja instalat ??????? Ce este de făcut ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă aveţi instalat oricare dintre aceste browsere: Firefox, Chrome sau Edge, nu trebuie să faceţi nimic altceva, decât să apăsaţi butonul „Dezleagă online” şi să aşteptaţi (prima dată, câteva zeci de secunde, sau, poate mai mult, în funcţie de performanţele procesorului cu care este echipat calculatorul dv.) să apară careul. Mai aveţi (deocamdată) posibilitatea de a accesa careul şi cu Java, ca şi până acum, apăsând butonul „Java” violet închis din dreapta sus.
      Succes!

      Ștergere